Håper på flere rollespill i Norge

Det er ikke mange festninger og fort i Norge i dag og det har heller ikke vært så mange. Så jeg skjønner godt at det ikke er enkelt å skulle tenke seg å slippe løs en gjeng med nerder i kostymer på en slik plass. Samtidig så håper jeg at det å bruke festninger og andre områder på slike måter vil skape mer interesse for historien til festningene og løfte dem frem litt.

Jeg er ikke opptatt av alle de historiske detaljene, men jeg tror dette kan vekke en interesse for historie. Så jeg håper at flere vil tørre å delta på rollespill og jeg ser at i Norge så er Vikingen igjen i fokus. Det er egne markeder der folk viser frem sine varer og hvor alle oppfører seg som om de er i vikingtiden, i alle fall i sin versjon av vikingtiden.

Jeg håper på mange flere slike arrangementer og planlegger å etter hvert samle mange til å delta i et større arrangement hvor flere rollespill kan kjøres sammen. Jeg tror ikke det er umulig, men det er nok en utfordring. Men hvem liker vel ikke en utfordring?